06-13 245 304 info@heldoorncoaching.nl

Wat anderen zeggen

Over Heldoorn Coaching en het effect

Ik kwam toevallig Frank tegen tijdens de laatste 7 weken van mijn voorbereiding op de Marathon Rotterdam, en zijn impact was onmiskenbaar. Onder zijn begeleiding liep ik niet alleen mijn tweede marathon in Amsterdam, maar verbeterde ik mijn PR met bijna een kwartier. Frank’s aangepaste trainingen, nauwlettende follow-up via mail en app en zijn voorspellende vaardigheden bleken cruciaal.

Zijn vakmanschap kwam tot uiting toen ik met veel vertrouwen en volgens zijn aangegeven streeftijd van 3u22′ uiteindelijk 3u23′ liep. Dankbaar voor zijn coaching, ben ik nu klaar om over te stappen van marathon naar triatlon onder zijn begeleiding, vol vertrouwen in wat de toekomst zal brengen.

Richard Bosker

Marathon van Amsterdam: 3.23 uur

Shout-out aan Frank! Al ruim vijf jaar helpt hij mij dag in dag uit met verrassende en uitdagende trainingen, om mijn prestaties te blijven verbeteren. PR’s zijn op alle afstanden meerdere malen gesneuveld, maar het absolute hoogtepunt is toch wel de sub-3 marathon. Wat ik echt bewonder aan Frank is zijn persoonlijke aanpak.

Hij begrijpt niet alleen de wetenschap achter het hardlopen, maar hij weet ook hoe hij me gemotiveerd kan houden. Ik ben super dankbaar voor zijn toewijding en kan met een gerust hart zeggen dat ik iedere atleet een Frank in zijn of haar leven gun, hij rockt!

Trix Hakstege

Marathon van Amsterdam - 2.59 uur

Ik ben ontzettend dankbaar voor de uitzonderlijke coaching van Frank Heldoorn. Vijf jaar geleden zocht ik begeleiding om mijn doel, het voltooien van een hele triatlon, te verwezenlijken. Frank’s diepgaande kennis en inspirerende aanpak hebben mijn triatlonervaring getransformeerd. Zijn op maat gemaakte programma sloot perfect aan bij mijn behoeften. Frank onderscheidt zich door zijn oprechte betrokkenheid bij mijn vooruitgang, het aanmoedigen van het verleggen van grenzen, en zijn directe communicatie.

Ik beveel Frank ten zeerste aan voor wie niet alleen resultaten zoekt, maar ook een ondersteunende en motiverende begeleiding in hun triatlonreis.

Desiree Deronde

½ triathlon van Duisburg - 6.47 uur

Triatlon draait voor mij om het vinden van de juiste balans voor een optimaal resultaat. Te veel en té hard trainen leidt heel snel tot blessures. Als je, zoals ik, veel tijd in je sport stopt dan is goede begeleiding dus cruciaal.

Met Frank zijn doordachte aanpak, trainingsschema’s, periodisering en praktische tips, heb ik al veel van mijn doelen behaald; Hawaii in 2019, WK 70.3 in Finland in 2023 en talloze podiums op halve en hele afstanden (ook in het langlaufen). Ik heb misschien niet de aller grootste motor maar dankzij een enorme belastbaarheid blijkt alles mogelijk, zolang het lijf maar heel blijft. Frank is daarbij onvervangbaar en kent de wedstrijdsport als geen ander.

Henk van Laar

70.3 Cascais - 4.56 uur

Jarenlang liep ik hard. Niet omdat ik het leuk vond, maar omdat het goed voor me was. Eens per week met een trainer in een groepje en twee keer per week zelf. Maar ik ging van de ene kuitblessure naar de andere, en ging er ook niet makkelijker of sneller van lopen. Eigenlijk was het een kwelling.

Totdat in 2008 Frank mijn pad kruiste. Hij leerde me te lopen op hartslag, de juiste techniek te hanteren en alles over trainingsprincipes en verzorging tijdens trainingen en wedstrijden. Ik zegde het trainingsgroepje vaarwel en ging drie keer per week aan de slag met Franks’ schema en tips. Het resultaat: nooit meer kuitblessures, enorme progressie in snelheid, snel herstel en makkelijker trainen. Daarmee vond ik het plezier in lopen en dat heb ik nog steeds.

Sterker nog, Frank kreeg me ook op de racefiets en aan het zwemmen. Met zijn trainingsschema’s weet ik dat ik gezond en effectief train en elke vier weken kijk ik dan ook met plezier uit naar wat voor leuke trainingen hij weer voor me in petto heeft.

Moniek Roijers

Marathon Rotterdam - 3.57 uur

Sinds 2016 word ik begeleid door Heldoorn Coaching. Ik vind de afwisselende trainingen erg prettig, Frank begrijpt mijn doelen en weet mij naar het hogere niveau te brengen. Mijn ongecontroleerde energie is veranderd in continuïteit met pieken bij de A wedstrijden.

Mijn 10km is van 39:53 verbeterd naar 35:30 en de marathon van 3:17 naar 2:50. Zelfs nu ik iets ouders word, weet ik zeker dat door onze samenwerking die records opnieuw verbroken gaan worden!

Pepijn Bomas

Marathon van Kopenhagen - 2.55 uur

Mijn 1e hele triatlon heb ik in 2001 (Almere) gedaan met weinig kennis qua trainen en voeding. Je moest veel trainen en vaak de vermoeidheidsgrens opzoeken. Voeding bij mijn 1e hele waren krentenbollen, appeltaart en bananen. Drinken deed ik in de vorm van limonadesiroop. Na 2001 heb ik verschillende triatlons gedaan en eigenlijk altijd maar wat aangemodderd. Toen kreeg ik het advies om gerichter te gaan trainen en kwam zo bij Frank terecht.

Het trainen in Z1 en pasfrequentie 180-190 was wel killing, maar ik ging met sprongen vooruit en kwam al snel op het podium terecht in mijn leeftijdscategorie. Het resultaat: verschillende NK-, EK- en 5 WK titels. 2 op Hawaii, 1 in Belfort, 1 in Almere en 1 in Rotterdam.

Hans van der Linden

Wereldkampioen Ironman 65+ & 70+

Sinds 1 juni 2023 train ik onder leiding van Frank. Na reeds een zeer lange ervaring met triatlon was ik vorig jaar het spoor bijster. Trainde ik teveel, te weinig, was wat ik deed wel zinvol? De snelheid was achteruit gegaan, wat op 49-jarige leeftijd niet zo gek is, maar toch…..wat als je een coach zou hebben, die alles wat er in zit eruit zou kunnen halen?

En dat is dus Frank! Met 2 maanden en een reeds zeer goede basis begon ik onder Frank aan de voorbereiding van IM 70.3 Duisburg met als doel een PR onder de 5.00 uur.
Na een korte maar uitdagende voorbereiding onder Frank werd het resultaat in Duisburg 4.52 uur! Mijn voornaamste doel voor 2024 is me te kwalificeren voor het WK 70.3 in 2025.

Met zijn trainingsschema’s weet ik dat ik gezond en effectief train en elke vier weken kijk ik dan ook met plezier uit naar wat voor leuke trainingen hij weer voor me in petto heeft.

Cindy Brusse

70.3 Duisburg - 4.52 uur