06-13 245 304 info@heldoorncoaching.nl

Hoe werkt Heldoorn Coaching

Maatwerk en altijd betrokken

Heldoorn Coaching

Coach en trainer

Als toegewijde coach en trainer streef ik naar maatwerk in al mijn diensten. Onze samenwerking begint met een initiële test bij het test- en trainingscentrum en uitgebreide vragenlijst, om fysieke en sociale belastbaarheid te begrijpen.

Op basis hiervan maak ik een lange termijnplanning en een aangepast trainingsprogramma, waarbij jouw feedback de voortgang bijstuurt.

Iedere vier weken

Trainingschema’s en contact

Op basis van jouw planning ontvang je iedere 4 weken nieuwe trainingsschema’s via (desgewenst) TrainingPeaks. Hierin houden we rekening met eventuele wekelijkse clubtrainingen, werkverplichtingen, vakanties en hun (on)mogelijkheden of feestjes (ja, die kunnen gewoon ;-)).

Contactmomenten zijn onbeperkt, inspanningstesten naar behoefte. Zo identificeren we verandering en monitoren we zowel hardloop- als (indien van toepassing) zwemtechniek. Hoewel ik als coach op afstand geen live feedback kan geven, ben ik door middel van korte lijntjes en eventuele video-opnames toch altijd betrokken.

Als coach ben ik maar zo goed als JOUW feedback. Samen gaan we op zoek naar de optimale trainingsmix van omvang, frequentie en intensiteit.


Contactmomenten zijn onbeperkt, inspanningstesten naar behoefte